Yakelos Olijfolie


Yakelos Abonnement: Ontvang elke maand of kwartaal de lekkerste olijfolie 

yakelos-olijfolie-

Gemakkelijk aanpasbaar/opzegbaar

Bij veel abonnementen is opzeggen lastig: je moet formulieren invullen of bellen. Dat is bij Yakelos Olijfolie anders. In je Yakelos account kun je met één klik je abonnement wijzigen of stoppen. Zo simpel is het. Het klantenportaal maakt het voor jouw als klant eenvoudig om je eigen abonnement te bekijken en/of te beheren. Zodra je hebt besteld , heb je toegang.
olijfolie

Elke maand of kwartaal gratis levering

Zodra je kiest voor het Yakelos Olijfolie abonnement, starten we direct met de gratis levering van jouw fles premium extra vierge olijfolie, elke maand weer, direct aan je deur. Als je bijvoorbeeld besluit om op de 14e je abonnement te starten, dan zorgen we ervoor dat jouw olijfolie elke 14e van de maand bij je wordt bezorgd. Alles gebeurt automatisch, dus het enige wat jij hoeft te doen is genieten van onze heerlijke olijfolie, maand na maand.
yakelos groenten

Kies de hoeveelheid die jij nodig hebt

Of je nu veel gebruikt of genoeg hebt aan een beetje, bij ons zit je goed! We hebben opties voor iedereen. En als je behoeften veranderen, pas je dit gewoon elke maand makkelijk aan via je account. Handig, toch?

HET OLIJFOLIE-ABONNEMENT DAT HET BESTE BIJ U PAST

Kies jouw aantal gewenste fles of flessen 

& Kies de lengte van je abonnement: per maand of per kwartaal

yakelos brood

Per maand

Iedere maand een verse levering! 

yakelos groenten

Per kwartaal

Ieder kwartaal een verse levering!

Veelgestelde vragen over ons abonnement

Wanneer wordt mijn olijfolie verstuurd?

TEST

Wat onze klanten zeggen...

Een super product!

Ik kan niets anders zeggen dat dit een super product is van hele goeie kwaliteit. Ik maak “handmade soap”, deodorant, body olie en body butters. Allemaal biologisch. De basis biologische olijf olie die ik gebruik in al mijn producten is van Yakelos. Sinds ik deze olijfolie gebruik wil ik niet anders. Een aanrader!!


Rosa Pieter

De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed!

Ontzettend lekkere olijfolie. De smaak van de olie is goed gebalanceerd, totaal niet bitter. Wat vaak wel het geval is bij een goedkopere olijfolie of een die je in een supermarkt kan kopen. Maar deze heeft wel die volle specifieke smaak. De prijs/kwaliteitsverhouding is zeer goed. Heb nu drie keer iets besteld bij Yakelos, elke levering is snel en netjes aangekomen.


Guy Bertholon  


Heerlijke olijfolie!
Heerlijke olijfolie, veel beter dan die van de supermarkt. Heerlijk in de dressing of om brood in te dippen. Ik doe mijn ogen dicht en ik ben op een mediterraanse vakantie. Genieten!!


Janine Paul Mau-Asam